kort up-datetje...
Door: Markie
Blijf op de hoogte en volg Markie
01 Augustus 2005 | Australië, Sydney
Of nou jah, terug...sinds lange tijd weer een berichtje van mij op de site. Voor zij die dachten dat ik door een "saltie" was verslonden, heb ik goed (of slecht...ligt eraan wie dit leest) nieuws: Niets van waar!!!! Ben nog springlevend en vermaak me hier prima!
Laatste tijd erg druk gehad. Veel ratten geopereerd, lange dagen in het lab gemaakt, weinig vrije tijd gehad. Daarom ook niet zo heel veel te melden op mn site. Weinig spectaculairs meegemaakt laatste 2 weken.
Vandaag helaas een paar keer gebeten door ratten, was weer iets minder. Ik heb vandaag "ear tags" genomen van de ratten, zodat we DNA-testen kunnen doen en kijken of we de ratten kunnen gebruiken voor het onderzoek. Van het broedprogramma dat hier is gestart kunnen we maar 3/8 van alle ratten gebruiken. Die 3/8 van de ratten moeten we er dus uit zien te vissen dmv DNA-testing. Er zaten een paar flink agressieve beestjes bij vandaag...Dat hebben mijn vingers ook ondervonden...Gelukkig niet tot bloedens toe! Alles zit er nog aan...
Verder gaat op het lab alles wel zn gangetje. Ups en downs, gelukkig worden de downs steeds minder "down".
Over 2 weken er even lekker tussenuit! Ik ga de Great Ocean Road doen (jaja, met een gehuurde auto...), waarna ik Melbourne zal aandoen en uiteindelijk zal eindigen in Sydney. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel foto's in aankomst dus.
Die auto van je....Jah, ze doet het nog steeds. Rijdt nog super. Zo af en toe ben ik nog wel eens langs de kant van de weg te vinden omdat mevrouw zo af en toe haar kuren heeft, maar dat is dan ook het enige kritiekpuntje op de oude dame. "Hoezo doe je alsof je auto een vrouw is?" hoor ik iedereen zich afvragen...Heel simpel. Ze is onvoorspelbaar en op de momenten dat je het niet kunt gebruiken werkt ze tegen...Verder werkt ze het beste als je haar met liefde en zorg behandeld...Typisch vrouwen....
Kortom: ze rijdt nog goed (voor hoe lang het dan ook mag duren), zo af en toe wat kleine probleempjes, vooral als het koud is buiten.
Vorige week zaterdag nog ff uitgeweest in Big City Adelaide. Erg leuk en gezellig moet ik zeggen! Begonnen in een cocktail-bar, daarna kroegentocht gedaan en uiteindelijk geeindigd in het casino! Mooie dingen. Helaas geen geld gewonnen, totaal 6 euro verloren op de paardenraces....Normaal wint iedereen met de paardenraces, ik niet....Binnenkort nog maar een keer proberen...
Sjah, dit was het eigenlijk wel weer voor vandaag. Weinig nieuws, weinig spectaculaire dingen gedaan/gezien.
Jullie horen snel weer van mij, en hopelijk ik ook van jullie!!!
De groeten!!
Markie van Baal
01 Augustus 2005 - 08:57
Dirk-Jan:
Ha Mark,
Bedankt voor de nieuwe update! Hierbij ook een korte update van het Lulof toernooi. Met een beetje geluk halen we het aantal inschrijvingen van vorig jaar. Volgende week zal ik waarschijnlijk starten met de indeling: IK MIS JE NU AL!
Veel plezier en tot horens! DJ -
01 Augustus 2005 - 11:58
Menno:
Ik ben in dat halve jaar nog nooit gebeten door en rat! Wat doe jij met die beestjes joh? Heel veel plezier als je (met je pa neem ik aan) de Great Ocean Road afgaat. Ik hoorde trouwens dat er inmiddels nog maar elf apostelen staan i.p.v. twaalf. Ga je ook nog naar een voorstelling in het Sydney Operah House?
Groeten! -
01 Augustus 2005 - 15:34
Henk Br:
Hoi Mark,
Ik heb gehoord dat de ratten in Australie besmet zijn met het tennisvirus surivsinyet. Als je gebeten wordt ga je steeds beter tennissen. Komt dus goed uit !
Gr
Henk -
02 Augustus 2005 - 16:19
Japie:
Markie..mijn eerste reactie..jaja..Hoesttttaaaaaa???? alles goed zeker..wat jij vorig jaar niet presteerde..ga ik wel presteren..met die allerkleinste van Baal de mix op LULOF winnen;) gheghe..zegguh..doet rustig an met Amy girl..en tot....zegt maar..haha tjoooooow..je allerkleinste broertje -
03 Augustus 2005 - 07:38
Thom Beukers:
Hey Baal, je vermaakt je wel zie ik?! Mooi man! Hier ook alles prima, vakantie nu, dus helemaal mooi. Heb je ook al wat geleerd aan de andere kant van de wereld behalve het gekerm van weerloze ratten? Vast. Hey ik hoor het wel van je.
Groeten Beuk -
03 Augustus 2005 - 07:59
Moesje:
Hoi, Markie, kijk alsjeblieft uit met die ratten, ze hebben volgens mij scherpe tanden. Zijn ze inderdaad besmet met een of ander tennisvirus (zie bericht Henk Brouwer), dat zou goed uitkomen, want je zusje staat ook weer in de 1/4 finale in Maastricht. Je moet immers met haar mixen in de competitie!!!(denk je daaraan???)Dikke kus. -
03 Augustus 2005 - 08:40
Ghiesje:
heeeeeeey markie!!
waarschijnlijk heb je het al gehoord!!! IK STA IN DE KWART FINALE!!! van het K3toernooi in maastricht. jah, jah je zusje flikt het weer!! trouwens mijn uitslag van de tweede ronde staat wel onwijs mooi op internet he!!!!!!!! dikke kus van je kleine zusje die het zo goed doet met de tennis -
03 Augustus 2005 - 14:21
Juffie:
Baaltje
Bedankt voor je mail.Blijven oefenen met die ratten zou ik zeggen De vergelijking tussen auto's en vrouwen, ja ja over die filosofie zouden we het nog eens kunnen hebben.
Tip: Verleg je aandacht van de ratten naar de Sheila's, Ik hoor graag van je successen. Veel plezier op je Great Ocean trip en vis de om gevallen apostel even op.
Liefs!! -
08 Augustus 2005 - 11:13
Henk:
Hoi Mark,
Ik heb enig nieuws van het toernooi. Inschrijvingen ca. 240 Valt dus nog mee.Inmiddels staan de deelnemende spelers op toernooi.nl. De wedstijdschema's volgen spoedig. De eerste uitslagen staan er zondagavond op(neem ik aan)Je kunt toernooi.nl simpel bereiken via onze site www.luctor.tennis.nl knop LULOFopen rest volgt vanzelf.
Gr
HB